Szolgáltatások


Slender You - Motorizált Gimnasztika


A szalonban 6 asztal áll a vendégek rendelkezésére. Mindegyik asztal más-más izomcsoportot mozgat meg a gravitáció kiküszöbölésével. Az asztalok leveszik a terhet a gerincről, olyan mintha vizben tornáznánk. Igy gerinc- és izületi bántalmakban szenvedők is használhatják őket. 6 gép egy óra alatt átmozgatja az egész testet, felgyorsítja az anyagcserét, beindítja a méregtelenítő folyamatokat.


Nyújtó-asztal


Nyújtó-asztal

Az egész felső testet formálja. A mozgó párna nyújtó hatása révén élénkíti a hasizmokat, a kart és a hátizmokat. Csökkennek a felsőkar zsírpárnái, és javul a testtartás is.


Homokzsák-asztal


Homokzsák-asztal

Erősíti a hasizmokat, szilárdítja és emeli az ereszkedő farizmokat. Az asztal finom, ritmikus mozgása révén eltűnteti a laza kötőszöveteket és feszesebbé, simábbá varázsolja a bőrt.


Testhajlító-asztal


Testhajlító-asztal

A finom, hajlító mozgás által feszessé válnak a megereszkedett, gyenge hasi és derékizmok, miközben az alsó át izmai is erősödnek. A nők számára legproblémásabb területet fogyasztja le, és javítja a test általános rugalmasságát.


Láb-asztal


Láb-asztal

Karcsúsítja a lábakat, a két lábtámasz körkörös mozgása a combok belső és külső felületére koncentrálja a hatást. Élénkíti felfrissíti a lábakat, a hasi és mellkasi izmokat, de javítja a vérkeringést is.


Derék-Has-Csipőasztal


Derék-Has-Csipőasztal

Finom olló-mozdulatokkal emelgeti leengedi a lábakat, ezáltal segíti centimétereket lefaragni a derék a has és a csípő felületéből, miközben a hát alsó izmait erősíti. Egy 10 perces kezelés alatt 650-szer lábemelést és derékfordítást végez.


Lazító-asztal


Lazító-asztal

Teljesen relaxált állapotba maszírozza a testet. Javítja a vérkeringést, anélkül,hogy a pulzusszám emelkedne. Segíti a fölöslegesen visszatartott, pangó víz kiválasztását, rugalmassá teszi és felfrissíti a merev izmokat.